FIRMA DE CONSTRUCTII VIALSE BUILD S.R.L.

 Firma de constructii S.C VIALSE BUILD  S.R.L din BRASOV activeaza in domeniul constructiilor civile si industriale  din Brasov,Bucuresti si Romania .

Firma noastra beneficiaza  de experienta acumulata de grup-ul nostru in Italia prin Firma Impresa Edile Alessandro Vilcu  din 2007 si vine cu tehnologii  moderne in materie de constructii civile si industriale.

Suntem o firma de constructii cu experienta formata dintr-o echipa de profesionisti.Dispunem de competenta si echipamentele pentru toate tipurile de constructii .   

                           S.C.VIALSE BUILD S.R.L.  GROUP FIRME: PARTENERI -  S.C.VIALSE BUILD S.R.L.

  

 

               METEO ALERT

            AVERTISMENT  CONDITI METEO   

  

     

 Ziua/luna/anul : 18-01-2016  Legenda:

ROSU PORTOCALIU GALBEN VERDE
Sunt prognozate fenomene meteorologice periculoase de intensitate foarte mare (vant, ploi abundente, descarcari electrice, grindina, canicula, ger). Exista risc de viituri majore. Sunt prognozate fenomene meteorologice periculoase de intensitate mare (vant, ploi abundente, descarcari electrice, grindina, canicula, ger) Exista risc de viituri pe riurile mici. Fenomenele meteorologice prognozate (averse, descarcari electrice, intensificari de vant, temperaturi ridicate) sunt obisnuite pentru zona respectiva dar care temporar pot deveni periculoase pentru anumite activitati. Exista risc de cresteri de debite si niveluri. Nu sunt prognozate fenomene meteorologice periculoase.

                                                                                                GROUP VILCU , GROUP OF COMPANY

   VIALSE BUILD SRL,Constructii   www.vialsebuild-group.com                                  www.marcajerutiere-vialse.com          
          
VICOSO LOGISTICA SRL Transport

  www.vicosologistica.eu 

www.mutariromania.com   departament mutari        

IMPRESA EDILE ALESSANDRO VILCU,Constructii

    DITTA  COSTRUZIONI ITALIA

 

  VIALSEBUILD-STRADE - S.C. VIALSE BUILD S.R.L.  INFO ADMINISTRATIE  GROUP - S.C. VIALSE BUILD S.R.L. INFO ADMINISTRATIE  GROUP - S.C. VIALSE BUILD S.R.L.     

                                           IMAGINI GROUP   

  

DISPUNEM DE STATIE DE TENCUIT /TENCUIELI MECANIZATE

    

Constructii industriale si civile in ciment armat

 

 Constructii industriale Excavare, cofraje, armaturi, betonare, zidarie, tencuieli, dulgherie-acoperisuri, sudura, montaj stalpi, grinzi si ferme metalice, montaj panouri metalice, montaj schele, transport si manipulare, organizare de santier, activitati de coordonare si organizare a intregii activitati.  Lucram in beton armat , fundatii , structuri din beton armat , divize e-mail  administratie@vialsebuild-group.com    

 

  

       

Demolarea  Constructiilor 

 

 

 

Inlocuirea tevi de apa/ canalizare  

 Imagini pentru tuburi de ciment

 

   

Terasamente 

 Imagini pentru jcb

Lucrare Italia ,laquila -zona industriala sasa

Acoperisuri din lemn

Vialse Build srl :    Lucrari in lemn ,acoperisuri ,  mansardari  , case din lemn. 

Tipuri de acoperișuri
Acoperisuri Plate si Inalte

Clasificarea acoperişurilor se poate face după mai multe criterii pentru că au o structură complexă şi sunt expuse diferitelor influenţe exterioare şi interioare. Panta acoperişului este unghiul dintre planul acoperişului şi planul orizontal. Panta acoperişului este o caracteristică determinantă pentru aspectul şi masa întregii construcţii, dar este importantă şi din aspectul structurii acoperişului şi a modalităţilor de protecţie împotriva efectelor climaterice .

În funcţie de panta lor, acoperişurile pot fi grupate în următoarele categorii:

  • acoperişuri plate α < 5°
  • acoperişuri cu pantă mică 5° < α < 15°
  • acoperişuri cu pantă medie 15° < α < 45°
  • acoperişuri cu pantă abruptă 45° < α

Acoperişurile cu pantă medie şi cu pantă abruptă se numesc şi acoperişuri înalte.

Acoperisuri cu un singur strat si cu doua straturi

În cazul acoperişurilor cu un singur strat spaţiul aerian exterior şi interior este separat de un singur strat de acoperire Structura acoperişurilor cu două straturi este alcătuită din trei straturi separate unul de celălalt: stratul inferior şi superior, între cele două fiind al treilea strat, cel de aer (spaţiul aerian dintre straturi).

Acoperisuri reci si calde

Acoperişurile reci sunt acoperişuri cu două straturi ale căror strat de aer este în contact direct cu spaţiul aerian extern, astfel caracteristicile lui corespund cu aerul extern. În cazul acoperişurilor calde stratul de aer este separat de cel exterior. Acoperişurile înalte în general sunt acoperişuri reci cu două straturi.  

Acoperişul principal: acoperiş cu coame în cruce
Acoperişul anexă: acoperiş cu un singur versant
 

 

1. Streaşină 2. Coamă orizontală 3. Muchie sau coamă oblică 4. Dolie 5.Calcan 6. Formarea coamei pe o pantă 7. Planul acoperişului 8. Horn 9.Fereastră de acces pe acoperiş 10. Fereastră de mansardă 11. Lucarnă 12.Ţiglă de trecere 13 .Gură de aerisire
  

Structura acoperişurilor înalte:

Şipca – este structura susţinătoare a învelitorii, alcătuită din rânduri verticale de scânduri aşezate la distanţe determinate de tipul ţiglei folosite (distanţa dintre şipci);

Contraşipca (şipca longitudinală) – este fixată pe planul superior al căpriorilor, contraşipca fixează folia armată de astereală şi asigură o fantă de aerisire;

Scândura de pazie – este fixată de şipci şi contraşipcă sau de căpriori asigurând închiderea paziei;

Scândura de faţadă (lăcrimar) – este fixată pe partea inferioară a căpriorilor în verticală formând faţada acoperişului.

Căpriori – sunt grinzile oblice care formează acoperişul, ele sunt aşezate perpendicular pe streaşină;

Căpriori coamă – sunt grinzile aşezate la muchii care susţin căpriorii de colţ;

Căpriori de dolie, şipca de dolie, şipca de sprijin, etc.

TENCUIELI MECANIZATE 
Tencuielile sunt elemente de finisaj care se aplică pe suprafața brută a pereților, tavanelor sau a altor elemente de construcții, având rol estetic, igienic și de protecție împotriva agenților exteriori (intemperii, radiații etc.) sau interiori (apă și vapori de apă), a gazelor, focului și a altor agenți și acțiuni chimice și mecanice din mediul ambiant.
 
Pretul pentru 1mp de tencuiala mecanizata variaza inter 11 si 20 roni(la o suprafata de 800 mp )in functie de grosimea tencuielei.
 

 

 
Tencuieli Mecanizate ,Dispunem de POMPA REV DRAY / Tencuieli Interioare /Exterioare/ 

Constructii de drumuri marcaje rutiere

  -  S.C.VIALSE BUILD S.R.L.

RESTAURO Group Vilcu

Izolatii Exterioare

Firma noastra  este specializata in Izolatii Exterioare /Blocuri/Case 

 

  

 

Necesitatea izolarii peretilor exteriori:
Scopul izolatiei termice este realizarea confortului termic prin minimizarea consumului de energie necesar pentru racire/incalzire.
Orice casa pierde energie prin elementele prezentate in schema alaturata de mai jos:

Izolare fonica

1. Acoperis 30%
2. Ziduri 16%
3. Podea 16%
4. Cai de aerisire 3%
5. Improspatarea aerului 20%

Pentru a avea succes in reducerea consumului de energie pentru incalzire sau racire, este esential ca zidurile exterioare sa corespunda unor standarde de izolatie termica.

Izolare fonica

Izolare termica
Izolarea prin exterior este extrem de eficienta, deoarece elimina pe cat posibil intreruperile de izolatie. De asemenea limiteaza transferurile termice intre interior si exterior si astfel contribuie la confortul locuintei, indeosebi iarna si vara. 
O cladire cu o buna izolatie termica are un consum energetic mic si contribuie indirect la protejarea mediului, prin reducerea emisiunilor de gaze cu efect de sera.

 

  

  

 

 

 

Refacem fatade case/blocuri/cladiri istorice.
Privacy Policy Privacy Policy Cookie Policy